Szilvásvárad 2011.04.22-24

Elérkezett a tavaszi szünet és ezzel együtt háromnapos gyerekes programunk is ,amit persze összekötöttünk Léna agaram, Bélapátfalvára kiírt versenyével is.
Már januárban lefoglaltam a régi jól bevált szállásunkat, így pénteken munka után csomagoltunk és a csajos csapat útnak indult Szilvásvárad felé. Az első nap volt ez, mikor már fázós személyiségem, rövidnadrágot engedélyezett a gyerekeknek és jómagamnak is. Nem siettünk sehová, az utak amúgy is tömve voltak pihenni vágyó emberekkel, így kényelmesen autókáztunk a campingig. A négyszemélyes faház csak ránk várt, a házigazdák kedvesen elmondták a tudnivalókat és gyors kipakolás után, már Vera barátnőmmel és két whipettjével sétáltunk a rég vágyott pisztrángos felé. Lefekvés előtt még egy kis fagyi is belefért, így lett komplett a vacsoránk. :)
A csipet- csapat :))


Lesifotó. Így alszunk mi :)

Látkép a faházból.



Szombaton nagyon meleg lett, a coursing pályát a régi cementgyár területére építették. Árnyék nuku, víz és büfé úgyszintén. Hosszú volt ez a nap és nem igazán eredményes, de a profi fotósoknak hála, gazdagabbak lettünk sok szép fotóval.












Estére gyönyörű vörös, homár színben pompáztam, így a vasárnapi kutyakiállításra már teljes lepelben mertem csak kimenni. Megnéztük az orosz agarak bírálatát, beszéltünk pár barátunkkal és elindultunk haza. A lányok még kitöltöttek egy kérdőívet a magyar kutyafajtákról, ami nagyon jól sikerült így gazdagodtunk pár ajándék csomaggal.
A főszereplő itthon így pihen :)))



Jó buli volt! :)